Nieuws

Een nieuwe tweedehands boekenwinkel in Beauvoorde

By 14 april 2018 april 26th, 2018 No Comments

Er komt een nieuwe tweedehands boekenwinkel in Beauvoorde en dan nog in dezelfde straat als de Snuffelhoek. De nieuwe tweedehandszaak noemt ’t Ezelsoortje en je vindt  er tweedehands boeken van alle genres. Recente boeken en antiquariaten, Vlaamse klassiekers, poëzie, dichtbundels …

De winkel is open van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Zaakvoerder is de sympathieke Johan Dezutter. Meer informatie op de Facebook pagina van ’t Ezelsoortje. Contact: ’t Ezelsoortje, Wulveringemstraat 14 te Wulveringem (Veurne). Telefoon 0479 93 36 47. Email: dezutjoh@hotmail.com.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.