Beauvoorde (website)

Zowel de inwoner als de bezoeker van Beauvoorde vindt zijn/haar gading op de website. Ook ‘De Groote Oorlog’ komt aan bod.  Neem een kijkje op de website en vindt als inwoner een antwoord op je vele vragen over het reilen en zeilen in je dorp.
Als bezoeker kan je er grasduinen in de historiek van ons tweelingendorp Vinkem-Wulveringem en kennis maken met alle facetten van ons toeristisch aanbod.

We kijken graag uit naar je reactie na je bezoek aan www.beauvoorde.be, waarvoor dank.
Vragen, suggesties, opmerkingen en opbouwende kritiek via ‘site-contact’ worden onder de loep gehouden.

’t Ezelsoortje Beauvoorde (2de hands boeken)

Er is een nieuwe tweedehands boekenwinkel in Beauvoorde en dan nog in dezelfde straat als de Snuffelhoek! De nieuwe tweedehandszaak noemt ’t Ezelsoortje en je vindt  er tweedehands boeken van alle genres. Recente boeken en antiquariaten, Vlaamse klassiekers, poëzie, dichtbundels … en nog veel meer…

De winkel is open van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Zaakvoerder is de sympathieke Johan Dezutter. Meer informatie op de Facebook pagina van ’t Ezelsoortje.

Contact: ’t Ezelsoortje, Wulveringemstraat 14 te Wulveringem (Veurne). Telefoon 0479 93 36 47. Email: dezutjoh@hotmail.com.

 

 

Boeklief.be Gent (2de hands boeken)

Sinds half januari 2018 is Gent een antiquariaat & tweedehandsboekwinkel rijker: BOEKLIEF. De naam alleen al weerspiegelt de motivatie en inspiratie van initiatiefnemer Arnold Eloy, historicus, ex-bibliothecaris en -galerist, uitgever (Mens & Cultuur) en nu ook antiquaar. Small is beautiful, naar de leuze die eertijds veel mei 68’ers inspireerde. Arnold Eloy is een geboren en getogen Veurnaar!

Boeklief.be beschikt over bij benadering 20.000 titels, deels uit zijn persoonlijke bibliotheek, deels uit verworven collecties en de overname van een boekenfonds. Het aanbod is thematisch ruim en bevat, naast courant modern antiquariaat, bijzonder waardevolle moeilijk vindbare titels. De website biedt alvast een aanzet van wat een uitgebreid aanbodregister moet worden, alsook een pagina met speciale aankondigingen.

Adres Boeklief.be :Koning Albertlaan 60, 9000 Gent (vlakbij het Sint-Pietersstation)
E-mail: info@boeklief.be. Contact: Arnold Eloy 0496/805.799